Prezentare centru printare

Admin spune:

Stimati prieteni si colaboratori,

Echipa noastra va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii de print, copiere, servicii de arhivare. Ne dorim sa venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu experienta dobandita in peste cei 5 ani de activitate in domeniul tipariturilor diverse  si cautam sa oferim servicii de calitate la preturi confortabile. Totodata, dorim sa va aducem in atentie solutii creative, suntem langa dumneavoastra pentru a optimiza costurile proiectelor de printare si a va oferi noi si moderne solutii in ceea ce priveste suportul de print cat si calitatea acestuia.

Dotati cu echipamente moderne si cautand sa acoperim un segment larg de servicii, de la printare, copiere, scanare (arhivare) pana la servicii de tehnoredactare, traduceri legalizate, design si grafica putem spune ca in ceea ce facem, investim cate ceva din originalitatea, inspiratia fiecaruia dintre noi. Si inca ceva, ne miscam destul de repede, suntem eficienti si cautam sa fim deosebit de flexibili, pentru ca suntem o echipa mica, lipsita de politici interne sau birocratie si suntem consecventi.

Pentru ca timpul este deosebit de pretios , va stam la dispozitie cu livrarea si preluarea documentelor si a lucrarilor finalizate. Ne bucuram de orice idee noua, suntem  disponibili pentru finalizarea proiectelor si dupa orele de program pentru ca ne place ce facem!

Cu multe multumiri, Admin

Have Fun!